Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Yavuz Bingöl - Değmen Benim sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Değmen Benim Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Gökyüzünde turna gibi dönende Baykuş gibi viran yurda konanda Çok ağladım mecnun gibi çöllerde Ferhat gibi şirin yardan ayrıldım
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Yavuz Bingöl - Değmen Benim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yavuz Bingöl - Vay Le Le | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:49 |
| Yavuz Bingöl - Kar mı Yağmış? | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:15 |
| Yavuz Bingöl - Hoş mudur? | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:11 |
| Yavuz Bingöl - Hicran | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:10 |
| Edip Akbayram - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27 Şubat 2008 22:53 |