Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Yavuz Bingöl - Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var sözleri.#1 (link) |
| Ziyaretçi | Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Eski Günler Hayalimden Gitmiyor Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız Onun İçin Viran Oldu Tahtımız Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Muhlis Akarsu |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Yavuz Bingöl - Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yavuz Bingöl - Vay Le Le | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:49 |
| Yavuz Bingöl - Turnam | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 01:40 |
| Yavuz Bingöl - Ela Gözlüm | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 00:56 |
| Yavuz Bingöl - El Gibi | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 00:55 |
| Yavuz Bingöl - Divid | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 9 Nisan 2008 00:53 |