| | #1 (mesaj-linki) |
Yavuz Bingöl - Leyli Leyli Leyli Leyli Mor kuşaklı karlı dağlar ararsa beni Uçurumlar kayalıklar sorarsa beni Yarim yıldızlara bakıp anarsa beni Deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli Leyli leyli leyli leyli leyli leyli yar Yardan ayrı benim gönlüm hergün sonbahar Kuşlar uçup yaylalarda ararsa beni Ay ışığı gecelerde sorarsa beni Anam çıkıp yollarıma bakarsa benim Deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli Leyli leyli leyli leyli leyli leyli yar Yardan ayrı benim gönlüm hergün sonbahar | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| leyli ley, leyli leyli mp3, leyli leyli yar, yavuz bingöl ley ley, yavuz bingöl leyli, yavuz bingöl leyli leyli, yavuz bingöl leyli leyli yar, yavuz bingöl leyli yar, yavuz bingöl leylileyli, yavuz bingöl mp3 şarkıları, |
Yavuz Bingöl - Leyli Leyli Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yavuz Bingöl - Vay Le Le | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 2 Hafta Önce 01:45 |
| Leyli - Leyli Nedir - Leyli Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 1 | 11-10-2008 15:01 |
| Güler Duman - O Leyli Leyli | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 20-05-2008 16:31 |
| Erdal Erzincan - Leyli Leyli | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-05-2008 09:53 |
| Cem Karaca - O Leyli | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-03-2008 00:02 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||