| | #1 (mesaj-linki) |
Yavuz Bingöl - Yemin Yemin Bu Sevdanin Dalinda Hep Yanmaya Mi Yemin'in Erken Gelen Hazanada Hep Solmaya Mi Yeminin ? Bulutlarda Yansin Diye Adini Dağlara Verdim Toprağa Anlatsin Diye Sesimi Sulara Verdim Her Mevsim Uyansin Diye Sevdami Bahara Verdim Dört yana Savrulsun Diye kokumu Rüzgara Verdim Bu Sevdanin Kapisini Hep Calmaya Mi Yeminin Yanan Kalbimin Ahını Hep Almaya Mi Yeminin | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| adını dağlara verdim, bulutlarda yansın diye, bulutlarda yansın diye adını dağlara verdim, yavuz bingol yemin, yavuz bingöl adını dağlara verdim, yavuz bingöl yemin, yavuz bingöl yemin mp3, yavuz bingöl yemin şarkısı, yemin yavuz bingöl, yemin şarkısı, |
Yavuz Bingöl - Yemin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yavuz Bingöl - Vay Le Le | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 2 Hafta Önce 01:45 |
| Yavuz Bingöl - O Yar Gelir | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 01:25 |
| Yavuz Bingöl - Kirvem | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 01:19 |
| Yavuz Bingöl - Ağlama Yar | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 00:18 |
| Yemin - Yemin Nedir - Yemin Hakkında | MelancholiscH | X-Sözlük | 0 | 17-12-2007 23:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||