| | #1 (mesaj-linki) |
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Bir derdim var Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar Herkes neden düşman Unuttuk hepsini, nuhun nefesini Gelme yanıma sen başkasın ben başka Bak bu son perde oyun yok bundan sonra Işık yok hiçbir şey yok Bir derdim var artık tutamam içimde | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
gerçekten müthiş bir şarkı melodisi ve sözleri ile gerçekten tebrik ediyorum onları
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
Emeğine Sağlık Çok Güzel Bi Paylaşım =)
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bir derdim var, bir derdim var artık, bir derdim var mp3, mor ve ötesi, mor ve ötesi bir derdim, mor ve ötesi bir derdim var, mor ve ötesi bir derdim var artık, mor ve ötesi derdim var, mor ve ötesi mp3, çok derdim var çok mp3, |
Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yusuf Harputlu - Gönül Derdim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-08-2008 18:45 |
| Yusuf Harputlu - Gönül Derdim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-08-2008 18:25 |
| Kemal Eroğlu - Derdim Bitmez | probLem girL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-07-2008 19:04 |
| Kürşat - Çok Derdim Var | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-03-2008 02:59 |
| Derdim Çoktur | Misafir | Karışık Flash'lar/Video'lar | 1 | 17-12-2006 14:08 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||