Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-04-2008   #1 (mesaj-linki)
Demir YumruK
Tolga Karel - Asparagas

Duymadım böyle iftira
Sana ihanet etmişim güya

Senden vaz geçer miyim
Yanlış yol seçer miyim
Ayrılık varsa sonunda yansın bu dünya

Asparas gülüm asparagas
Onların hiç biri doğru olamaz
Eller konuşur yazar çizerler
Bunların hepsi bize ara gaz

Sevmedim sevemem başka
Ihanet etmedim edemem aşka

Senden vaz geçer miyim
Yanlış yol seçer miyim
Ayrılık varsa sonunda yansın bu dünya

Asparas gülüm asparagas
Onların hiç biri doğru olamaz
Eller konuşur yazar çizerler
Bunların hepsi bize ara gaz

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
asparagas tolga karel, tolga karel asparagas, tolga karel asparagas mp3, tolga karel mp3 download, tolga karelin asparagas şarkısı, tolga karelin yazdığı şarkılar, tolga çevik in yazdığı şarkı sözleri,
Tolga Karel - Asparagas Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Tolga Çevik (Tolga Çevik Kimdir? - Tolga Çevik Hakkında) thedoctor_611 Sinema tr 2 03-08-2008 21:12
Tolga Tekinalp (Tolga Tekinalp Kimdir? - Tolga Tekinalp Hakkında) estudiantes Spor tr 1 24-07-2008 15:44
Karel Appel (Karel Appel Kimdir? - Karel Appel Hakkında) KisukE UraharA Sanat ww 0 20-05-2008 10:35
Tolga Karel - Göçebe Demir YumruK Türkçe Şarkı Sözleri 0 09-04-2008 21:32
Tolga Sağ (Tolga Sağ Kimdir? - Tolga Sağ Hakkında) KisukE UraharA Müzik tr 0 05-04-2007 10:47
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:19Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.60703111 saniyede (93.86% PHP - 6.14% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz