| | #1 (mesaj-linki) |
Tolga Karel - Asparagas Duymadım böyle iftira Sana ihanet etmişim güya Senden vaz geçer miyim Yanlış yol seçer miyim Ayrılık varsa sonunda yansın bu dünya Asparas gülüm asparagas Onların hiç biri doğru olamaz Eller konuşur yazar çizerler Bunların hepsi bize ara gaz Sevmedim sevemem başka Ihanet etmedim edemem aşka Senden vaz geçer miyim Yanlış yol seçer miyim Ayrılık varsa sonunda yansın bu dünya Asparas gülüm asparagas Onların hiç biri doğru olamaz Eller konuşur yazar çizerler Bunların hepsi bize ara gaz | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| asparagas tolga karel, tolga karel asparagas, tolga karel asparagas mp3, tolga karel mp3 download, tolga karelin asparagas şarkısı, tolga karelin yazdığı şarkılar, tolga çevik in yazdığı şarkı sözleri, |
Tolga Karel - Asparagas Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tolga Çevik (Tolga Çevik Kimdir? - Tolga Çevik Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 2 | 03-08-2008 21:12 |
| Tolga Tekinalp (Tolga Tekinalp Kimdir? - Tolga Tekinalp Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 1 | 24-07-2008 15:44 |
| Karel Appel (Karel Appel Kimdir? - Karel Appel Hakkında) | KisukE UraharA | Sanat ww | 0 | 20-05-2008 10:35 |
| Tolga Karel - Göçebe | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 21:32 |
| Tolga Sağ (Tolga Sağ Kimdir? - Tolga Sağ Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 05-04-2007 10:47 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||