| | #1 (mesaj-linki) |
Tolga Karel - Göçebe elbet bir gün güneş yeniden doğacak o zaman herşey yeniden başlayacak yalanlarla ayırdılar bizi daha doğmayan bebeğimizi hani biz hiç ayrılmazdık hani birdik yıkılmazdık bana doğruyu söyle yanlış nerde aşknerde aşk nerde dön gel ne olursa olsun dön gel uzaklardan esip dön gel bana göçebem saçların karışsın rüzgarıma kısrak gibi özlüyorum yeter dön gel deli fırtına | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| göçebe mp3, göçebem, tolga firtina, tolga karel, tolga karel deli fıtına şarkısı, tolga karel fırtına şarkısını indir, tolga karel göçebe, tolga karel göçebe download, tolga karel göçebem, tolga karel kimdir, |
Tolga Karel - Göçebe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tolga Çevik (Tolga Çevik Kimdir? - Tolga Çevik Hakkında) | thedoctor_611 | Sinema tr | 2 | 03-08-2008 21:12 |
| Tolga Tekinalp (Tolga Tekinalp Kimdir? - Tolga Tekinalp Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 1 | 24-07-2008 15:44 |
| Karel Appel (Karel Appel Kimdir? - Karel Appel Hakkında) | KisukE UraharA | Sanat ww | 0 | 20-05-2008 10:35 |
| Tolga Karel - Asparagas | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 09-04-2008 21:31 |
| Tolga Sağ (Tolga Sağ Kimdir? - Tolga Sağ Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 05-04-2007 10:47 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||