| | #1 (mesaj-linki) |
Anima - Joker Anima - Joker - Şarkı Sözü Oyunların kuralını bozan hep benim Gırgırı şamatayı seven hep benim Bilin bakalım ben kimim? Hem senin hem onun yerine geçerim Ama kendim olamam hiç, olamam hiç kendim Bilim bakalım ben kimim? Kim kim kim kim? Bulmak istiyorsan beni önce bir gör kendini İçindeki o haylazın sesi Şşştt! hadi şunu yapsana diyen benim Kafandaki sorulara cevap verenim Bilin bakalım ben kimim? Hem senin hem onun yerine geçerim Ama kendim olamam hiç olamam hiç kendim Ben jokerim! Ama kendim olamam hiç olamam hiç kendim Ama kendim olamam hiç olamam hiç kendim Bilin bakalım ben kimim? Ben aslında hep senim Aslında ben hep senim! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anima joker download, anima joker mp3, anima joker mp3 download, anima mp3, anima şarkıları, joker mp3, joker şarkıları, jokerin şarkısı, terapi joker şarkıları, terapi joker şarkıları download, |
Anima - Joker Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Terapi & Joker - İllüzyon (Full Albüm) | NoRanynn | Underground Albümler | 0 | 30-05-2008 15:11 |
| Anima - Yolgezer | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 01:51 |
| Anima - Son Şarkı | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 01:47 |
| Joker - Çatışma (E.P) | Ghostlover | Underground Albümler | 0 | 25-10-2007 12:13 |
| Anima (Anima Kimdir? - Anima Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 0 | 27-10-2006 19:58 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||