| | #1 (mesaj-linki) |
Anima - Yağmurla Gelen Anima - Yağmurla Gelen - Şarkı Sözü Yağmur yağıyor herkese günahları kadar Niye bana daha fazla yağıyor her akşam yağmurlar Hamurdan, çamurdan küçücük insanlar Kesin artık ağlamayı ıslandım yeteri kadar Bir damla yağmur anlattı beni bana Bir damla yağmur anlattı... Bir damla yaş süzüldü gözlerinden Mutluluk gözyaşı değil belliydi yüzünden Ha bir damla az, ha bir damla fazla Git, git hiç düşünme, yağmurlar yarıyor bana Bir damla yaş anlattı seni, terkederken beni Bir damla yaş anlattı seni... Ne yağmur var, ne de gözyaşı var bu akşam Boşlukta asılı kaldı düşünceler ve duygular Ta ki, bulana kadar seni, yeni sevgili 3! 2! 1! motor!... Yağsın yağmurlar... | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| anima indir, anima mp3 indir, anima yağmurla gelen, anima yağmurla gelen mp3, anima şarkılarını indir, yagmurla ilgili şarkılar, yagmurla ılgılı sarkı sozlerı, yagmurla ılgılı sozler, yağmurla ilgili şarkilar, yağmurla ilgili şarkılar, |
Anima - Yağmurla Gelen Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Murat Boz - Yağmurla Gelen Kız | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-05-2008 17:05 |
| Anima - Elveda | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 01:36 |
| Anima - El Kadar Bi Kız | blueeyez | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-04-2008 01:34 |
| Ayna - Gittiğin Yağmurla Gel | Misafir | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 13:25 |
| Anima (Anima Kimdir? - Anima Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 0 | 27-10-2006 19:58 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||