| | #1 (mesaj-linki) |
Serdem Coşkun - Halime Gülen Varsa Serdem Coşkun - Halime Gülen Varsa İlk bakışın ilk sözün Eskiden aşk nedir bilmemişim Bir sıcak gülüşünde sımsıcak öpüşünde Kimbilir neler saklı gözlerinde Yıldızları taç yapıp sana Dönmeni beklemek çok zor Tek dileğim tek olmak sana Sence aşk bu kadar mı zor Halime gülen varsa Yüzüme gülsün Ben yine tek başıma Ben yine sensiz İstemem göz yaşların Boşa dökülsün Çektiğim acıların Sahibi sensin | |
|
![]() |
Serdem Coşkun - Halime Gülen Varsa Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Serdem Coşkun - Hey Sana Diyorum | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-04-2008 19:31 |
| Serdem Coşkun - Bildiğin Bütün Duaları Oku | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-04-2008 19:29 |
| Serdem Coşkun - Alçak | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-04-2008 19:27 |
| Serdem Coşkun - 94 Yılı | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-04-2008 19:27 |
| Serdar Ortaç - Halime Gülen Varsa | Kral_Aslan | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 12:07 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||