| | #1 (mesaj-linki) |
Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım - Şarkı Sözleri Cennetten çiçek topladım sana Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak varKim bilir ne gün söner | |
|
![]() |
Kenan Doğulu - Aşkım Aşkım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kenan Doğulu (Kenan Doğulu Kimdir? - Kenan Doğulu Hakkında) | tubis__17 | Müzik tr | 16 | 26-09-2008 17:59 |
| Aşkım Sen Kimindin? Aşkım Sen Benimdin, Sonunda Yalnız Kaldım | WhiTtRicX | Duygu Yüklü Flash'lar | 4 | 11-09-2008 20:27 |
| Kenan Doğulu - Ex Aşkım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 19:30 |
| Mirkelam - Aşkım Aşkım | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:18 |
| Aşkım Sadece Aşkım | CaCo | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 29-03-2007 12:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||