| | #1 (mesaj-linki) |
Kenan Doğulu - Kaç Kere Ağladım Kenan Doğulu - Kaç Kere Agladim - Şarkı Sözleri gül geç sen sev kaç yine sen ümidimi kardan kavur yak bile kustan kalbim komadan hep ucsun yuvasiz kalsin defalarca maskem yine boyansin neseyle kalemim zindaninda hep güzeller yaslansin kaç kere agladim yüregime karalar bagladim vazgeçtim canimdan ben sana kiyamadim hançeri sapladim yüregime yaralar bagladi yer sahit,gök sahit son günüm | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kaç kere ağladım mp3 download, kenan dogulu aglamam, kenan dogulu ağlarım, kenan dogulu kac kere agladım, kenan doğulu ağlamam, kenan doğulu kaç kere ağladım, kenan doğulu kaç kere ağladım şarkısı, |
Kenan Doğulu - Kaç Kere Ağladım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kenan Doğulu (Kenan Doğulu Kimdir? - Kenan Doğulu Hakkında) | tubis__17 | Müzik tr | 16 | 26-09-2008 17:59 |
| Kenan Doğulu - Kandırdım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 19:38 |
| Kenan Doğulu - Dön Gel | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 19:23 |
| Kenan Doğulu - 10. Yıl Marşı | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 13-04-2008 18:55 |
| Zafer Peker - Sevdim Ağladım Sevildim Ağladım | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-03-2008 11:18 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||