| | #1 (mesaj-linki) |
Gamze Sayın - Fıstık Gibiyim Gamze Sayın - Fıstık Gibiyim - Türkçe Şarkı Sözleri sonunda aklın başına mı geldi? terkettiğinde canın böyle değildi ne oldu yani dünya mı durdu? aman aman iyiki de gittin fıstık gibiyim ben senin gibi 10 tanesini önüme dizer dalga geçerim sonra sana güler geçerim seni bütün aleme rezil ederim Son Düzenleyen MaRCeLLCaT; 16-04-2008 @ 00:57. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| fıstık gibiyim, fıstık gibiyim ben şarkısı, gamze fıstık gibiyim, gamze fıstık gibiyim ben, gamze sayan, gamze sayın fıstık, gamze sayın fıstık gibi, gamze sayın fıstık gibiyim, gamze sayın fıstık gibiyim ben, gamze sayın fıstık gibiyim şarkısı, |
Gamze Sayın - Fıstık Gibiyim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Fıstık - Fıstık Nedir - Fıstık Yetiştiriciligi | BYAYD SPEOPLE | Tarım | 1 | 16-07-2008 23:02 |
| Gamze Sayın - Çeker mi O? | VerSchL@GeN | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-04-2008 00:18 |
| Gamze Sayın - Araya Yollar | VerSchL@GeN | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-04-2008 00:17 |
| Gamze Sayın - Sana Söz | VerSchL@GeN | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-04-2008 00:13 |
| Gamze Sayın - Pişmanım | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 22-02-2008 16:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||