| | #1 (mesaj-linki) |
Kesme Şeker - Kalbi Kırıklar Bankası'nda Kesme Şeker - Kalbi Kırıklar Bankası'nda - Şarkı Sözleri Kalbi kırıklar bankası'nda Bekliyorum faizler insin... Gözardı suresini okudum bugün Gözaltı çizgilerinde durdum. Kullandığım günlerim de var yanımda benim Kullandığım günlerim kadar hissem var benim Kalbi kırıklar bankası'nda Bekliyorum faizler insin... Bir hayatın alkışında Bekliyorum kendimi burda Dörtbuçuktan beşle mezun oldum Cesaret babından ikmale kaldım, yoktum Bir sevgilim varmış, adı güzel, geçmişte kalmış Ben geçerken aramızdan sirenler çalmış Kalbi kırıklar bankası'nda Bekliyorum faizler insin... Bir hayatın alkışında Bekliyorum kendimi burda | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| kalbi kırıklar bankasında, kalbi kırıklar bankasında lyrics, kalbi kırıklar bankasında sözleri, kesmeşeker kalbi kırıklar bankası, kırıklar, mp3 kalbi, şeker bankası, |
Kesme Şeker - Kalbi Kırıklar Bankası'nda Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kesme Şeker - Sanaloğlan | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:35 |
| Kesme Şeker - S.O.S. | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:32 |
| Kesme Şeker - Para, Pul, vs. | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:31 |
| Kesme Şeker - Gene Gel | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 13:41 |
| Kesme Şeker - Aşk ve Para | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:32 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||