| | #1 (mesaj-linki) |
Kesme Şeker - Para, Pul, vs. Kesme Şeker - Para, Pul Vs. - Şarkı Sözleri Cebimde yoktu para, girmişim komalara Yalnızlıktan hiç kaçıs yok Burda istanbul'da ne etsen ne yapsan da İmkan yoktu canlı kalmaya Çok film seyrettin oglum Kendine gel, kendine gel Üstelik bu devirde nerden çıktı bu hikaye? Para dedin pul dedin Yeter artık bul dedin Bak buldum hepsini, hepsini Beni böyle kabul et, et ki kölen olayım Beni de izliyorlar, söyle ben ne yapayım? Herşeyi verdim sana bozuklar kaldı bana Herşeyi, herşeyi, dedi ki doktor bana Çok film seyrettin oğlum Kendine gel, kendine gel Üstelik bu devirde nerden çıktı bu hikaye | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| para ile ilgili şarkı, para ile ilgili şarkı sözleri, para ile ilgili şarkılar, para pul şarkısı, para yok pul yok şarkısı, pul şarkı sözleri, pulların şarkıları, pulların şarkısı, seker para, şeker para, |
Kesme Şeker - Para, Pul, vs. Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kesme Şeker - S.O.S. | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 14:32 |
| Kesme Şeker - Gene Gel | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-04-2008 13:41 |
| Kesme Şeker - El Mecbur | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-04-2008 13:43 |
| Kesme Şeker - Aşk ve Para | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-04-2008 16:32 |
| Elektronik Para (E-Para) - E-Para Nedir - E-Para Hakkında | VerSchL@GeN | X-Sözlük | 0 | 23-11-2007 01:49 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||