| | #1 (mesaj-linki) |
Yusuf Savaş - Kara Kız Yusuf Savaş - Kara Kız - Şarkı Sözleri Beşi birlik gerdanına dizilmiş Nerden gelin nere giden kara kız Acep kimin alnına da yazılmış Beni dertten derde saldın kara kız Büklüm büklüm perçeminin örgüsü Omuzdan aşağı çardan bürgüsü Kimler üzmüş seni göster hangisi Beni yerden yere vurdun kara kız Ceylan gibi karlı dağlar aşınca Ünlediler koptum geldim duyunca Kul süleyman yandı seni görünce Beni taştan taşa çaldın kara kız Vay ben öleydim, vay ben öleydim Görmüyeydim gözlerini kara kız Duymuyaydım sözlerini kara kız | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yusuf Savaş - Kara Kız
tsj ler
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| kara kız, kara kız mp3, kara kız sarkısı, kara kız şarkısı, karakız, karakız mp3, karakız sarkısı, karakız şarkısı, yusuf savaş, yusuf savaş kara kız, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||