| | #1 (mesaj-linki) |
Alihan - Aşk Mahkemesi Alihan - Aşk Mahkemesi - Şarkı Sözleri Talihim olmadı sevdadan yana Bütün vefasızlar girdi dünyama Suçlusun dediler kıydılar bana Sensiz yaşamaya mahkum edildim Bir benmiydim seven sanki alemde Aşk mahkemesine düştüm sayende Kestiler cezamı bir tek kalmede Sensiz yaşamaya mahkum edildim Bu muydu kanunu aşkın sevginin Böylemi olurdu sonu sevenin İmkanı yok artık geri dönemem Sensiz yaşamaya mahkum edildim Bir benmiydim seven sanki alemde Aşk mahkemesine düştüm sayende Kestiler cezamı bir tek kalmede Sensiz yaşamaya mahkum edildim Talihim olmadı sevdadan yana ... Son Düzenleyen nünü; 22-04-2008 @ 09:05. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ali han aşk mahkemesi, ali han sarkilari, ali han şarkıları, alihan ask mahkemesi, alihan aşk mahkemesi, alihan mp3, alihan vefasız sözleri, alihan şarkı sözleri, alihan şarkıları, aşk mahkemesi, |
Alihan - Aşk Mahkemesi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) | ThinkerBeLL | Hukuk | 0 | 26-05-2008 20:16 |
| T.C. Anayasa Mahkemesi | virtuecat | Hukuk | 0 | 21-10-2006 20:36 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||