| | #1 (mesaj-linki) |
Sedat - Tutmayın Beni Sedat - Tutmayın Beni - Şarkı Sözleri Hey bu kalbimin ilk ağrısı Sizlere bu gönlümün ifadesi Yıllar yılı hep bu anı bekledim Allah'ım sonunda bu şansı verdin Bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Çok uzun bir macera bu Sonunda dediğim gibi oldu Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse hey hey yaşadım bu ümitle hey heeeey Hey hey bu benim kaderimse Hey hey beni tutamaz kimse Hey hey çoşalım bu ritimle Hey heeeey Hey yıllarca yalnızlıkla yetinen kalbimdeki ateşi söndürmeyen Asla ruhunu şeytana satmayan Sonunda kendini kanıtlayan bu yeni hayatımın ilk günü Rüya gerçek oluyor bölümü Hiç umudumu da yitirmedim Tutmayın beni,tutmayın beni | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| bu benim kaderimse, sedat beni tutamaz kimse, sedat bu benim kaderimse, sedat tutamaz kimse, sedat tutmayin beni, sedat tutmayın, sedat tutmayın beni, sedat tutmayın beni download, sedat tutmayın beni şarkısı, sedat-tutmayın beni, |
Sedat - Tutmayın Beni Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tutmayın Beni | P.u.S.u | Duygu Yüklü Flash'lar | 10 | 1 Hafta Önce 19:52 |
| Çılgın Sedat - Taşı Beni Kalbine | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-09-2008 11:31 |
| Nalan - Tutmayın Beni | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 15:05 |
| Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni | Misafir | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 19:25 |
| Sedat Simavi (Sedat Simavi Kimdir? - Sedat Simavi Hakkında) | Mystic@L | Sanat tr | 0 | 26-11-2006 20:55 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||