| | #1 (mesaj-linki) |
Abidin Biter - Arguvanlım Abidin Biter - Arguvanlım - Şarkı Sözleri Arguvanın yolları da kardır aşılmaz Ah çekenin yarası da kolay kolay sağalmaz Bu dünyada senden gayrı kimse bana yar olmaz Sen de benim gibi her gün ağlıyormuşsun Gönlü yaralım başı belalım ağlıyormuşsun Sen de benim gibi her gün her gün ağlıyormuşsun Bazı hatırlayıp sorsan ne olur Bir selamın derdime derman olur Sevdiğimdin benim ilk göz ağrımdın Ne yaptıysam gene unutulmuyor Ölüm olsaydı ayrılık Olmasaydı Arguvanlım (Erzincanlım) Olmasaydı Malatyalım (Elbistanlım) Olmasaydı yar yar Beydağı'nın başı kardır borandır Benim gibi bahtı kara var mıdır Aldılar o yari benden ettiler Hasretliği bu sineme kar mıdır Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 11:31. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| abidin biter arguvanlım, abidin biter arguvanlım mp3, abidin biter download, arguvanlim sozleri, arguvanlim söz, arguvanlim sözleri, arguvanlım download, arguvanlım mp3, arguvanlım söz, arguvanlım sözleri, |
Abidin Biter - Arguvanlım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abidin Biter - Ertelendim | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:09 |
| Abidin Biter - Biz Bir Canız | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Bir Kendin Bilmeze | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Beheycan | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:05 |
| Abidin Biter - Ankom | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||