| | #1 (mesaj-linki) |
Abidin Biter - Beheycan Abidin Biter - Beheycan - Şarkı Sözleri Bir bahar pusu çökmüş ağlayan gözlerime Bir hazan yeli değmiş kanayan yüreğime Sen benim yaramsın ey yar Sen bana canansın ey yar Sen bana haramsın ey yar Keder olsam yar sözlerine Umut olsam yar düşlerine Türkün olsam yar dillerine Söyle can söyler miydin beni, beheycan Beheycano can Bu can sana kurban Yüreğimde yaran Fermanım ey can Şiir Bir baharın acılı deviniminde Körpe bir ömrün mahsunluğunda yitirdim seni Göz göze, eleleyim paramparça yüreğimle Acılanırım kaderime acılanırım ardın sıra bu talihime Ne dağların gölgeleri ne mavi göğün denizi Dindirebilir bu acımı Ben ak mintan bir aşkın esareti Sen benim serçe adımlı yalnızlığımsın (beheycan) Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 11:32. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| abdın bıter, abidin beheycan sözleri, abidin biter beheycan, abidin biter beheycan sözleri, abidin biter web sayfası, abidin biter yar sözleri, abidin biter şarkı sözleri, abidin biter şarkıları, abidin biter şarkılarını dinle, abidin şarkıları, |
Abidin Biter - Beheycan Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abidin Biter - Ertelendim | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:09 |
| Abidin Biter - Biz Bir Canız | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Bir Kendin Bilmeze | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Arguvanlım | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| Abidin Biter - Ankom | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||