| | #1 (mesaj-linki) |
Abidin Biter - Dermanım Sende Abidin Biter - Dermanım Sende - Şarkı Sözleri Bu benim derdimin dermanı sende Sen benim yarimsin fermanım sende Yüreğimi yitirdim bomboş bir handa Dön gel benim yarim dermanım sende Sen benim yarimsin fermanım sende Atılgan gözüpek kara bir sevda Uğruna canım veririm ben bu yara Sanığıyım sahibi ol bu davanın Dön gel benim yarim dermanım sende Sen benim yarimsin fermanım sende Hozatın ocağının düştüm eline Lav uçan ocağının düştüm eline Zülüfleri kapkara güzel bir geline Dön gel benim yarim dermanım sende Sen benim yarimsin fermanım sende Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 11:35. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| abidin - dermanım sende mp3, abidin biter dermanim sende, abidin biter dermanim sende sözü, abidin biter dermanı sende söz, abidin biter dermanım sende, abidin.biter, abıdın bıter senın ugruna, dermanı sende sözleri, gel yarim ol dermanım ol, yarimsin sözleri, |
Abidin Biter - Dermanım Sende Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abidin Biter - Ertelendim | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:09 |
| Abidin Biter - Biz Bir Canız | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Beheycan | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:05 |
| Abidin Biter - Arguvanlım | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| Abidin Biter - Ankom | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||