| | #1 (mesaj-linki) |
Abidin Biter - Ertelendim Abidin Biter - Ertelendim - Şarkı Sözleri Devranım gülüp geçti Yürekte matemi kaldı Farketmedim mert namerdi Yanmayan bir ahım kaldı Olur olmaz umutlandım Döner diye günler saydım Sitemlerim sana değil Ömrümü kendim harcadım Ertelendim hep yıllarca Sevdalardan aşktan yana Payıma düşen ne varsa Yandı uğruna Bu hayatın çıkmazında Arayıp durdum kendimi Yalan yanlış dostluklarda Buldum ayak izlerimi Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 11:36. | |
|
![]() |
Abidin Biter - Ertelendim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abidin Biter - Biz Bir Canız | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Bir Kendin Bilmeze | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:06 |
| Abidin Biter - Beheycan | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:05 |
| Abidin Biter - Arguvanlım | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| Abidin Biter - Ankom | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-04-2008 20:04 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||