| | #1 (mesaj-linki) |
Ayşe Hatun Önal - Yalanın Siyahı
Ayşe Hatun Önal - Yalanın Siyahı - Şarkı Sözleri Nasıl aldandım Nasıl inandım Şeytan bakan o gözleri Bir melek sandım Cümle alemi karşıma aldım Boşa geçen yıllarıma Kendime yandım Göz yaşların yetermi sandın Suçun rengini sarartmıyor Söyle bana ne hakkın vardı Dünyamı karartmaya Yalanın siyahı beyazı olmaz Dünyanın düzeni dünyada kalmaz Yaptığın yanına kalırmı sandın Haramın binası olmadı, olmaz Söz - Müzik : Ege | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| yalanın siyahı, yalanın siyahı beyazı ayşe hatun., |
Ayşe Hatun Önal - Yalanın Siyahı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ayşe Hatun Önal (Ayşe Hatun Önal Hakkında - Ayşe Hatun Önal Kimdir?) | Mystic@L | Müzik tr | 2 | 09-08-2008 20:29 |
| Ayşe Hatun Önal - Kalbe Ben | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-04-2008 17:42 |
| Ayşe Hatun Önal - Dönebilirsen | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-04-2008 17:41 |
| Ayşe Hatun Önal - Çeksene Elini | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-04-2008 17:40 |
| Ayşe Hatun Önal - Çatla | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-04-2008 17:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||