Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Candan Erçetin - Bir Yangının Külünü sözleri.#1 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Candan Erçetin - Bir Yangının Külünü - Şarkı Sözleri Gönül penceresinden Ansızın bakıp geçtin Bir yangının külünü Yeniden yakıp geçtin Madem ki son şarkının Kırık bir güftesiydim Niçin yarım bıraktın Neden bırakıp gittin Bir yangının külünü Yeniden yakıp geçtin Ne çok sevmiştim seni Ne çok hatırlar mısın Aşiyan yollarından Seslensem duyar mısın Hala beni düşünür Ve hala anar mısın Bir bahar seli gibi Yolumdan akıp geçtin Bir yangının külünü Yeniden yakıp geçtin
Son Düzenleyen nünü; 3 Mayıs 2008 @ 11:44. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Candan Erçetin - Bir Yangının Külünü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Candan Erçetin | vilalp | Müzik tr | 17 | 5 Temmuz 2011 10:00 |
| Candan Erçetin - Söz Vermiştin | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29 Nisan 2008 18:09 |
| Candan Erçetin - Sensizlik | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21 Mart 2008 09:55 |
| Candan Erçetin - Meğer | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11 Mart 2008 21:22 |
| Candan Erçetin - Şehir | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11 Mart 2008 21:19 |