| | #1 (mesaj-linki) | |
| Onur Akın - Asi ve MaviOnur Akın - Asi ve Mavi - Şarkı Sözleri Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Yumma gözlerini, uyuma bugün Bütün gölgeler akşam oluyor Üşüyor yaprak, dallar usuyor Savrulup yirtilan ruzgar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda doğmak isterdim Sabahlar isterdim, asi ve mavi Büyüsün isterdim ışığın rengi Ama gel gör ki kötüyüm bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Yumma gözlerini, uyuma bugün Bütün gölgeler akşam oluyor Üşüyor yaprak, dallar usuyor İçimde kış gibi bir mevsim üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda doğmak isterdim Sabahlar isterdim, asi ve mavi Büyüsün isterdim ışığın rengi Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 12:45. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| asi mavi, asi ve mavi, onur akin asi ve mavi, |
Onur Akın - Asi ve Mavi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Onur Akın (Onur Akın Kimdir? - Onur Akın Hakkında) | butcher | Müzik tr | 4 | 07-08-2008 19:41 |
| Onur Akın - Ne Kalır | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:47 |
| Onur Akın - Mavi Kanatlı Uçurtma | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:46 |
| Onur Akın - Ey Hayat | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:43 |
| Onur Akın - Bana Bir Gül Ver | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:39 |