| | #1 (mesaj-linki) | |
| Onur Akın - Ey HayatOnur Akın - Ey Hayat - Şarkı Sözleri Ey hayat Sen şavkı sularda bir dolunaysın Aslında yokum ben bu oyunda Ömrüm beni yok saysın El oğlu sevdalardan dem tutar Aşk büyütür yıldızlardan Seninse düşlerin yasak dokunamazsın Birini sevmişsindir geçen yıllarda Açık bir yara gibidir hala Hala çok özlersin onu ağlayamazsın Ey hayat Sen şavkı sularda bir dolunaysın Aslında yokum ben bu oyunda Ömrüm beni yok saysın Tırmandıkça yücelir dağlar Sen mağlupsun sen ıssız Sesinde çığlıklar boğulur ama bağıramazsın Birini sevmişsindir geçen yıllarda Açık bir yara gibidir hala Hala çok özlersin onu ağlayamazsın Ey hayat Sen şavkı sularda bir dolunaysın Aslında yokum ben bu oyunda Ömrüm beni yok saysın Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 12:49. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Onur Akın - Ey Hayat Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Onur Akın (Onur Akın Kimdir? - Onur Akın Hakkında) | butcher | Müzik tr | 4 | 07-08-2008 19:41 |
| Onur Akın - Şahikalar Destanı | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:50 |
| Onur Akın - Ne Kalır | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:47 |
| Onur Akın - Bana Bir Gül Ver | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:39 |
| Onur Akın - Asi ve Mavi | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:39 |