| | #1 (mesaj-linki) |
Onur Akın - Saklı Sevdiğim Onur Akın - Saklı Sevdiğim - Şarkı Sözleri Günler yanık cigara Dudağımın ucunda Duman duman özlemin Ciğerlerim acıyor Hayaline koşmaktan Yırtıldı şu yüreğim Merhem olmadı zaman Kaçmak çare olmadı Nerdesin güllerin sesi Nerdesin saklı sevdiğim Zehir gibi indi gece Gözlerim ayaz Al beni sinen üstüne Gülümse biraz Dağlar gibi beklerim Sularla turnalarla Çınarlar kadar uzun Yaşlanıp ağıtlarla Düşünüp kanıyorum Bir de geceyse için Yağmurda kuşlar gibi Islaksan üşüyorsan Nerdesin güllerin sesi Nerdesin saklı sevdiğim Zehir gibi indi gece Gözlerim ayaz Al beni sinen üstüne Gülümse biraz Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 11:57. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| onur akin 2008, onur akin download, onur akin mp3, onur akın 2008, onur akın download, onur akın mp3, onur akın mp3 download, onur akın saklı sevdiğim, onurakın mp3, onurakının şarkıları, |
Onur Akın - Saklı Sevdiğim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Onur Akın (Onur Akın Kimdir? - Onur Akın Hakkında) | butcher | Müzik tr | 4 | 07-08-2008 18:41 |
| Onur Akın - Ne Kalır | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 17:47 |
| Onur Akın - Ey Hayat | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 17:43 |
| Onur Akın - Bana Bir Gül Ver | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 17:39 |
| Onur Akın - Asi ve Mavi | Last AirBender | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 17:39 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||