| | #1 (mesaj-linki) |
Demet Sağıroğlu - Teslim Ol Demet Sağıroğlu - Teslim Ol -Şarkı Sözleri Bazı şeyler anlatılmaz Sus konuşma laf aramızda Ay doğmuştu, kimse yoktu Öpüştük şehrin ortasında Ah ondan sonra neler oldu söylemem ben Ah daha sonra neler olur ben bile bilemem Gel gir içime orda kal Kendini bana bırak Sus teslim ol, konuşma boşver Ve bundan sonrası kolay mı, değil mi, düşünme Bazı şeyler anlatılmaz Sus konuşma laf aramızda Bir tesadüf, bir temasla Kaybolduk şehrin ortasında | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| teslim ol mp3, |
Demet Sağıroğlu - Teslim Ol Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 4 | 17-09-2008 22:09 |
| Demet Sağıroğlu - Çok | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:47 |
| Demet Sağıroğlu - Dayanamam | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:45 |
| Demet Sağıroğlu - Misafir | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:28 |
| Demet Sağıroğlu - Ne Acı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:27 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||