| | #1 (mesaj-linki) | |
| Levent Yüksel - HayrünnisaLevent Yüksel - Hayrünnisa - Şarkı Sözleri Canıma yetti ah sonu yok ki bunun daldan dala Delikanlıydık daha dün derken kır düştü şakaklara Ana al bir hatun bana Şansıma bahtıma bak Adalet bu mu bu mu hak El insaf ana el insaf Bu ne vicdansız yasak Ana birini beğensene Oğlunu eversene Allah'ın emri ile Mürüvvetimi görsene De bana biz kimiz Yok mu dur bizim de bir eksiğimiz Armudun sapı üzümün çöpü derken kaldım eşsiz Ana al bir hatun bana Bir emekli kısmet de inşallah sana Kaderim kaderim kaderim Kaderim eyvah Albüm: Adı Menekşe Söz: Sezen Aksu - Meral Okay Müzik: Faudel Belloua ![]() Son Düzenleyen nünü; 03-05-2008 @ 12:06. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ana birini beğensene oğlunu eversene, levent yüksel ana beni eversene, levent yüksel hayrunnisa, levent yüksel hayrünisa, levent yüksel kaderim, |
Levent Yüksel - Hayrünnisa Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Levent Yüksel (Levent Yüksel Kimdir? - Levent Yüksel Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 2 | 17-06-2008 11:55 |
| Levent Yüksel - Şüphe | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 00:35 |
| Levent Yüksel - Hakim Bey | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 00:25 |
| Levent Yüksel - Deryalar | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 00:21 |
| Levent Yüksel - Adı Menekşe | BrookLyn | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 00:12 |