| | #1 (mesaj-linki) |
Demet Sağıroğlu - Ne Acı Demet Sağıroğlu - Ne Acı - Şarkı Sözleri Neyim varsa aşktan yana Her şeyimi serdim yollarına Gücüm, gururum, gözyaşlarım İnsanlarla savaşlarım Yetemedi o hırçın ruhuna Ümit ettim, acı çektim Sabır taşlarını yaşlarla erittim İnan bitmez, ömrüm yetmez Beklemenin sonu gelmez Anla artık beni de tükettin Ne acı, ne acı Elime değmemiş sanki ellerin Boşuna bu sancı Ne acı, ne acı Dudaklarıma uzanmamış sanki dudağın Yalancı | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aci sarki sozler, aci sarki sozleri, aci sarki sözleri, acı şarkı sözleri, demet ne acı, demet ne acı şarkı sözleri, demet ne acı şarkı sözü, demet sagiroglu ne aci, demet sağıroğlu ne acı, ne acı şarkı sözü, |
Demet Sağıroğlu - Ne Acı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 4 | 17-09-2008 22:09 |
| Demet Sağıroğlu - Aşk Perisi | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 15:14 |
| Demet Sağıroğlu - Çok | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:47 |
| Demet Sağıroğlu - Sen Yoksun Ya | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:04 |
| Demet Sağıroğlu - Söyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:02 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||