| | #1 (mesaj-linki) |
Demet Sağıroğlu - Misafir Demet Sağıroğlu - Misafir - Şarkı Sözleri Kurtulur muyum acıdan Seni sevmekten vazgeçsem Bu dökülen göz yaşlarım Kimbilir kimin ahı Çektiklerim reva mı Bir de senden vazgeçsem Bu da bana reva mı N'olur senden vazgeçsem Yıllar yılı misafirdim Kal diyemedim Sevgi borcun vardı bana Henüz ödemedin Çaresizce vurdum yola Dur diyemedin Senden çok şey mi istedim Gözlerimdeki yaşları Bir gün silmedin Şöyle sevgilinmiş gibi Sarılıp öpemedin Seni sevmedim, bevmedim Hiç sevemedim Demeyi ne çok isterdim Bak dün gece karar verdim | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| demet sagiroglu mp3, demet sagıroglu mp3, demet sagıroğlu, demet sağıroğlu mp3, |
Demet Sağıroğlu - Misafir Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 4 | 17-09-2008 22:09 |
| Demet Sağıroğlu - Çok | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:47 |
| Demet Sağıroğlu - Ne Acı | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 03-05-2008 14:27 |
| Demet Sağıroğlu - Söyle | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:02 |
| Demet Sağıroğlu - Söylemem | Demir YumruK | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 02-05-2008 18:01 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||