| | #1 (mesaj-linki) |
4yüz - Çat Pat 4 yüz - Çat Pat Hep derdim aşka inanmam Derlerdi ''büyük konuşma Ruh eşi falan hep palavra Dediler "ya karşına çıkarsa?" Ne bileydim ben bir zalime rastlayacağım Elim kolum bağlı rüzgarında savrulacağım Aşk bir oyundu hep kazanırdım Derlerdi "yanılıyorsun" Ardımda kırık kalpler bırakırdım Dediler "çok ah alıyorsun" Ne bileydim ben bir zalime rastlayacağım Elim kolum bağlı rüzgarında savrulacağım Aoo ooo Çat pat aşık oluyorum Az çok ben de seviyorum Kalbimi kırsan beni yorsan Ağına takıldım geliyorum | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 4 yüz çat pat aşık oluyorum, 4yüz sarkilari, 4yüz sarkılar, 4yüz çat pat, 4yüz çat pat şarkısı, 4yüz şarkisi, 4yüz şarkılar, çat pat, çat pat aşık oluyorum 4 yüz, çat pat şarkısı, |
4yüz - Çat Pat Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 4Yüz (4Yüz Kimdir? - 4Yüz Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 23 | 30-05-2008 16:15 |
| 4yüz - Yalvartma | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:16 |
| 4yüz - Vah vah | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:14 |
| 4yüz - Dandini | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:05 |
| 4yüz - Aşk Yok | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 15:14 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||