| | #1 (mesaj-linki) |
4yüz - Vah vah 4yüz - Vah vah nasıl değişiyor insan devaymış her yaraya zaman dün aşkından köleydim kapında sen dönüp bakmazken ardına bitti artık kapattım o sayfayı çoktan sildim attım aklımdan ben vazgeçtim senden ruhum özgür yeniden şimdi korksun aşk benden beni çok seviyormuş aşkımdan ölüyormuş bırakıp gitti diye pişmanmış bak bak bak eşe dosta soruyormuş iyi miyim ne haldeyim biri var mı hayatımda merak etmiş vah vah vah! | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 4yüz vah vah, medusa vah vah, medusa vah vah sözleri, medusa vah vah şarkı sözleri, medusa vah vah şarkı sözü, vah vah, vah vah 4yüz, vah vah sozleri, vah vah sözleri, vah-vah, |
4yüz - Vah vah Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 4Yüz (4Yüz Kimdir? - 4Yüz Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 23 | 30-05-2008 16:15 |
| 4yüz - Yalvartma | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:16 |
| 4yüz - Dandini | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:05 |
| 4yüz - Çat Pat | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 21:04 |
| 4yüz - Aşk Yok | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-05-2008 15:14 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||