| | #1 (mesaj-linki) |
Nil Karaibrahimgil - Yaş 18 Nil Karaibrahimgil - Yaş 18 - Şarkı Sözleri Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile bilemedin! Ben daha 18im Ya hepsi ya da hicbiriyim Sanma ki şu son üç saatte Hiçkimse ya da birisiyim... (x2) Uyudum, büyüdüm.. gibi göründüm Ama büyümedim bir gün bile büyümedim Sorular vardı cevapları çok şıktı Ama giyemedim birini bile giyemedim Ve bunu sen bile göremedin!(x2) | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| nil kara ibrahimgil 18im, nil kara ibrahimgilin şarkıları, nil karaibrahim yaş 18, nil karaibrahimgil 18, nil karaibrahimgil 18 şarkısı, nil karaibrahimgil ben daha 18 im, nil karaibrahimgil mp3, nil karaibrahimgil yaş 18, nil karaibrahimgil yaş 18 mp3, yaş 18 nil, |
Nil Karaibrahimgil - Yaş 18 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Kimdir? - Nil Karaibrahimgil Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 5 | 27-10-2008 17:49 |
| Nil Karaibrahimgil - Kek | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-08-2008 22:47 |
| Nil Karaibrahimgil - Pelin | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-05-2008 14:08 |
| Nil Karaibrahimgil - Siz | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-05-2008 14:27 |
| Nil Karaibrahimgil - Ama | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-05-2008 13:34 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||