| | #1 (mesaj-linki) |
Nil Karaibrahimgil - Siz Nil Karaibrahimgil - Siz - Şarkı Sözleri Bana sorsan tipsizdim, yeteneksizdim ne kadınlık bilirdm, tam beceriksizdim sizin bana olan aşkınız, şaka mı yaptınız ? beni mest ettiniz hep met ettiniz çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? farklımydım değildm, bir de kibirliydim değişicem der değişmezdm, hep aynı bendim nasıl bana bakıp şaştınız, şaka mı yaptınız ? beni mi kastettiniz hep yücelttiniz çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? benı mest ettiniz hep met ettiniz çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? çok sevdiniz, pişman mısınız ? denediniz, dost mu düşman mısınız ? | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| en çok sevdiniz şarkı, nil dost mu düşman mısınız, nil karaibrahimgil 2008, nil karaibrahimgil bu mu, nil karaibrahimgil cok sevdınız, nil karaibrahimgil siz, nil karaibrahimgil siz mp3, nil karaibrahimgil çok sevdiniz, nil siz, çünkü siz beni sevdiniz şarkısı, |
Nil Karaibrahimgil - Siz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Kimdir? - Nil Karaibrahimgil Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 5 | 27-10-2008 17:49 |
| Nil Karaibrahimgil - Kek | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-08-2008 22:47 |
| Nil Karaibrahimgil - Pelin | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-05-2008 14:08 |
| Nil Karaibrahimgil - Yaş 18 | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-05-2008 14:26 |
| Nil Karaibrahimgil - Ama | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 12-05-2008 13:34 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||