Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-05-2008   #1 (mesaj-linki)
Nil Karaibrahimgil - Rüzgar

Nil Karaibrahimgil - Rüzgar

İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah
Döner durur yatağında, uyuyamaz ah

Ben seni kaybettim, anladım vah
Gündüzleri gecelere zor bağladım vah

Hani zaman herşeye ilaç ya, yalanmış ah
Hani aşklar hep gelip geçer ya, kalırmış ah

Rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof
Seni vurdu yüzüme yüzüme yüzüme oof

İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah
Döner durur yatağında, uyuyamaz ah

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
nil karaibrahimgil rüzgar, nil karaibrahimgil rüzgar download, nil karaibrahimgil rüzgar esti, nil karaibrahimgil rüzgar esti üstüme, nil karaibrahimgil rüzgar mp3, nil rüzgar, rüzgar esti yüzüme yüzüme, rüzgar esti üstüme nil, rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof, rüzgar nil,
Nil Karaibrahimgil - Rüzgar Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nil Karaibrahimgil (Nil Karaibrahimgil Kimdir? - Nil Karaibrahimgil Hakkında) ThinkerBeLL Müzik tr 5 27-10-2008 17:49
Rüzgar (Rüzgar Kimdir? - Rüzgar Hakkında) Naesse Türkçe Rock 0 17-09-2008 20:35
Nil Karaibrahimgil - Kek ThinkerBeLL Türkçe Şarkı Sözleri 0 28-08-2008 22:47
Rüzgar Sörfü Nedir? Rüzgar Sörfü Hakkında Genel Bilgiler ThinkerBeLL Diğer Sporlar 0 04-01-2008 09:23
Rüzgar ve Türkiye'de Rüzgar Çeşitleri NoRanynn Çevre Bilimleri 0 20-11-2007 12:11
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 06:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.07945299 saniyede (55.08% PHP - 44.92% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz