Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Müzikhol > Türkçe Şarkı Sözleri
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 15-05-2008   #1 (mesaj-linki)
Erdal Erzincan - Al Mendil

AL MENDİL
Al mendil sende kalsın
Sakla koynunda kalsın
Ben murad alamadım
Mendilim murad alsın
Oy daglar zalim dağlar
Kurbanın olam dağlar
Değmeyin yaralıyam
Yaredir sözüm dağlar
Perçemin yana yatır
Kipriğin bana batır
Yar benim alın yazım
Okunur satır satır

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
al mendili sende kalsın, al mendilim sende kalsın, al mendilim sende kalsın mp3, al mendilim sende kalsın sözleri, al mendilim sende kalsın şarkı sözü, al mendilim sende kalsın şarkısı, erdal erzincan al mendil, erdal erzincan al mendil sende kalsın, erdal erzincan al mendili, erdal erzincanlı al mendil,
Erdal Erzincan - Al Mendil Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Erdal Erzincan - Nem Kaldı Last AirBender Türkçe Şarkı Sözleri 1 23-10-2008 08:37
Erdal Erzincan - Garip Last AirBender Türkçe Şarkı Sözleri 0 15-05-2008 09:55
Erdal Erzincan - Mehriban Last AirBender Türkçe Şarkı Sözleri 0 15-05-2008 09:51
Erdal Erzincan - Medet Last AirBender Türkçe Şarkı Sözleri 0 15-05-2008 09:47
Erdal Erzincan (Erdal Erzincan Kimdir? - Erdal Erzincan Hakkında) KisukE UraharA Müzik tr 0 27-04-2008 12:17
Saat Dilimi: GMT +2 - Saat: 05:48Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.19740796 saniyede (71.96% PHP - 28.04% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz