Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.
| | Oğuz Boran - Seni Çok Seviyorum sözleri.#1 (link) |
| Eski Üyelerin Ruhları | Oğuz Boran - Seni Çok Seviyorum - Şarkı Sözleri - Türkçe Şarkı Sözleri Bir parçanı bırakıyorum Dokunduğum her yerde Parmak izlerim gibisin Sevdiğim ellerimde Yaprak yaprak döküldüğüm İlmek ilmek söküldüğüm Düğüm düğüm çözüldüğüm Seni çok seviyorum Gitme desen ölüyorum Sende hep kayboluyorum Gözlerin güze dönmüş Bakışınla kuruyorum Umut umut sarıldıgım Çocuk çocuk darıldığım Fidan fidan kırıldığım Seni çok seviyorum |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
| Konu Araçları | |
Oğuz Boran - Seni Çok Seviyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oğuz Boran - Yarını Yok | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16 Mayıs 2008 08:44 |
| Oğuz Boran - Sürüler İçinde | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16 Mayıs 2008 08:43 |
| Oğuz Boran - Çık Git | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16 Mayıs 2008 08:42 |
| Oğuz Boran - Fikrimin İnce Gülü | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16 Mayıs 2008 08:41 |
| Boran | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 17 Kasım 2006 10:22 |