| | #1 (mesaj-linki) | |
| Abdurrahman Kızılay - Aç Aç Kolların Digel Yanıma Abdurrahman Kızılay - Aç Aç Kolların Digel Yanıma - Şarkı SÖzü Aç aç kollarin gel gel yanima Seni esmerim saram canima Çagirdim gelmedi naz eder bana Gel benim esmerim naz etme bana (Baglanti) Gel güzelim gel yanima gel Kollarin boynuma sar Vefasiz oldum yolunda gezdim Bulmadim bir çare sedali kaldim Aç aç kollarin gel gel yanima Seni esmerim saram canima Kalbim ister onu gelmez yanima O siyah gözlerin girer canima Baglanti Aç aç kollarin gel gel yanima Seni esmerim saram canima Gönlüm seni sevdi gel gir koluma Sirma da saçlarin saram boynuma Baglanti | |
|
![]() |
| Etiketler |
| abdurrahman, digel, kolların, kızılay, yanıma |
Abdurrahman Kızılay - Aç Aç Kolların Digel Yanıma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Abdurrahman Kızılay - Seherde Seda Geli | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-05-2008 22:03 |
| Abdurrahman Kızılay - Yallah Söför Yallah | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-05-2008 22:02 |
| Abdurrahman Kurt (Abdurrahman Kurt Kimdir? - Abdurrahman Kurt Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 25-04-2008 11:44 |
| Abdurrahman Arıcı (Abdurrahman Arıcı Kimdir? - Abdurrahman Arıcı Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset tr | 0 | 12-04-2008 12:48 |
| Abdurrahman Kızılay (Abdurrahman Kızılay Kimdir? - Abdurrahman Kızılay Hakkında) | KisukE UraharA | Müzik tr | 0 | 26-11-2006 00:51 |