| | #1 (mesaj-linki) | |
| Seksendört - Neyin VarSeksendört - Neyin Var Yudum yudum içtiğim gözyaşım akarken gönlüne Sevdiğimi hiç görmedin, söyleyemedim Yanımda olmadığın her anda üşüten yalnızlığın Kar yağdırır heryere dindiremedim Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terketme, gitme.. Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terketme, gitme.. Her sabah uyandığımda daha iyi anlıyorum Gökyüzü neden siyah neden dertli Güneş bile fayda etmez içimdeki karanlığa Benim güneşim sendin bebek yüzlüm Neyin var hislerim aynı dün gibi Benim dünüm var yarınım var zehir gibi Kalbimin mührünü açan tek anahtar Ne olur sende terketme, gitme.. Kalbimin mührünü açan tek kadın var Ne olur sende terketme, gitme.. Gitme, gitme, gitme, gitme, gitme Gitme, gitme, gitme terketme.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Seksendört - Neyin Var
Teşekkürler!
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Seksendört - Neyin Var Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ö.S.S. Size Göre Neyin Kısaltmasıdır? | MYDMR | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 134 | 3 Hafta Önce 03:37 |
| A.Ş.K. Sizce Neyin Kısaltmasıdır? | fun_club | Forum Oyunları/Online Oyunlar | 350 | 17-09-2009 04:40 |
| Seksendört - K.G.B | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 1 | 25-06-2008 20:22 |
| Seksendört - Günahsız Aşk | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:03 |
| Seksendört - Gel Buraya | Naesse | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 28-05-2008 16:02 |