| | #1 (mesaj-linki) | |
| Redd - Roman KahramanıRedd - Roman Kahramanı Bir romanda çirkin oldum hep mutsuz umutsuz oldum Hep yarım yanlış okundum, bitmeden duruldum Bin güzele bir koydum fazla geldim az oldum Resimsizdim dert oldum okunmadan unutuldum Dünya bir roman mı ki kahraman olmak lazım illa ki Bin sayfada sıradan oldum hep sonunda kırılan oldum Bir kalp taşıdım durdum çok ağırdı hemen yoruldum Bir cümlede varoldum nokta kondum son buldum Bin bir kere kusur oldum işaretlenip ünlem oldum Dünya bir roman mı ki kahraman olmak lazım illa ki | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kahramanı, redd, roman |
Redd - Roman Kahramanı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| En Sevdiğiniz Fıkra Kahramanı Kim? | B.L.A.C.K | Anketler | 12 | 06-06-2009 16:07 |
| Roman Kosecki (Roman Kosecki Kimdir? - Roman Kosecki Hakkında) | TiglonBoYs | Spor ww | 1 | 08-01-2009 14:04 |
| Redd (Redd Kimdir? - Redd Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 4 | 02-09-2008 00:44 |
| Rafet El Roman (Rafet El Roman Kimdir? - Rafet El Roman Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 5 | 28-08-2008 17:45 |
| Roman Polanski (Roman Polanski Kimdir? - Roman Polanski Hakkında) | Blue Blood | Sinema ww | 1 | 19-07-2008 12:11 |