Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Grup Gündoğarken - Sensiz Olmaz sözleri.#1 (link) |
| ८հεггկ ъlօรรօო ցﻨгl | Grup Gündoğarken - Sensiz Olmaz - Şarkı Sözleri Bir dokun, bin ah işit Bugünlerde böyleyim İster kal, ister git Tarifsiz kederdeyim Gösterdin aşkın ucunu Öyle bıraktın gittin Bana attın suçunu Davayı ben kaybettim Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım, Gözyaşlarım durulmaz Aşk tanımaz gece gündüz Birbirine katar gider Ne bahar dinler, ne güz Güze bahar katar gider Ben böyle aşk görmedim Daha neler görmek var Ne istedin de vermedim Başka nasıl sevmek var Ah olmaz, olmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Yanıyor yanaklarım Gözyaşlarım durulmaz Söz-Müzik : İlhan Şeşen Benzer Konular:
Etiketler:
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Grup Gündoğarken - Sensiz Olmaz Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sensiz Olmaz Çünkü | onLy | Forum Oyunları | 2009 | 14 Mayıs 2013 15:02 |
| Sensiz Olmaz | _Yağmur_ | Yerli Diziler | 9 | 4 Kasım 2011 15:50 |
| Kayahan - Sensiz Olmaz ki | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15 Mart 2008 14:23 |
| Nilüfer - Sensiz Olmaz | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23 Şubat 2008 21:28 |
| Gitme Sensiz Olmaz | Blue Blood | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 9 Şubat 2007 12:50 |