| | #1 (mesaj-linki) | |
| Nalan - Kim Yasaklar Bu Aşkı Nalan - Kim Yasaklar Bu Aşkı - Şarkı Sözleri Ben yıllara esir olmuşum Ben sevdaya tutsağım ben yarab Ben yıllara zincir vurmuşum Bu sevdaya yanmışım ben eyvah Sar beni aşk dalgalandıkça Sev diye sormam sevdanla oldukça Tut elimi için kaynadıkça Al işte bedenim senin yaşadıkça Kimi yasaklar bu aşkı kime yasaklar Sevdalar aşk olur büyür feryatlar Kimi yasaklar bu aşkı nedir günahlar Al çekinme senin bu yanan dudaklar Kimi yasaklar bu aşkı kime yasaklar Düş sevdama yanarsa yansın dünyalar | |
|
![]() |
| Etiketler |
| aşkı, nalan, yasaklar |
Nalan - Kim Yasaklar Bu Aşkı Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nalan Ramazanoğlu (Nalan Ramazanoğlu Kimdir? - Nalan Ramazanoğlu Hakkında) | TiglonBoYs | Spor tr | 1 | 17-01-2009 15:05 |
| Kutsi - Balkızın Aşkı (Nalan Düet) | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 14-04-2008 04:35 |
| Yasaklar - Alkol Kontrol | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 01-02-2007 20:17 |
| Yasaklar - Yasak Aşk Hikayesi | kompetankedi | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 01-02-2007 20:11 |
| Nalan (Nalan Kimdir? - Nalan Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 1 | 18-11-2006 11:17 |