| | #1 (mesaj-linki) | |
| İzel - Geyik Çıkabilir İzel - Geyik Çıkabilir - Şarkı Sözleri Yolda gidiyorum yolum uzun Saklamayana kalır benim yüzüm Yolda gidiyorum yolum hüzün Ağlayana kalır bir tek gülüşün Mümkün olabilir Uykum gelebilir Başım dönebilir Kime sordular da başa aldılar Günah olabilir Sevap (Cevap) olabilir Geyik çıkabilir Kime sordular kaderi yazdılar Kimin elleri gözleri kaşları Yakışır mı sana bir tek bakışları Söz verdim bir çok kez Tutamadığım gözyaşları Hani elleri gözleri kaşları Yakışır mı sana (bana) bir tek bakışları Söz verdim bir çok kez Koyamadım yerine taşları Söz-Müzik: Mustafa Sandal | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
İzel - Geyik Çıkabilir Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Geyik (Deer) - Geyik Resimleri | HayLaZ61 | Doğadan Manzaralar | 257 | 4 Hafta Önce 19:36 |
| Geyik | Blue Blood | Kahve Molası | 202 | 11-01-2009 12:28 |
| Dikkat Şahan Çıkabilir (Metin Tok) | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 20-11-2006 10:45 |
| Dikkat Şahan Çıkabilir (Nail Gürgen ile Hayat Dersleri) | Shadow1986 | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 21-08-2006 00:07 |
| Dikkat Şahan Çıkabilir | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 10-04-2006 16:07 |