| | #1 (mesaj-linki) | |
| Burcu Güneş - Güneş Doğacak
Burcu Güneş - Güneş Doğacak - Şarkı Sözleri Bilinmez bir gidiş sevgiye tutunup Elveda hatıralar sizlere Ağlama ayşe kız ağlarsan Anlarım beni bekler güz Bildik bir ezgili sızı var hala Ağrıyor her yağmur yağışında Bayramlar gelmedi şen şakrak Doğmadı yüzüme güneş İçimden bir ses yükselir birden güneş doğacak Sabahın ilk ışıklarında yürürüm Yasemenler kokar bu civarlarım Hem hasret hem hüzün birarada Çok uzun yolum var daha Sadece bekliyor iyimser bu gönül Zamansız eskidik hüzün içti ömür Nicedir gezginim bu cihanda Doğmadım umut ekti günüm İçimden bir ses yükselir birden... Gel güneş gel karış rengime Doğ güneş çöz beni bekleme Bak gözüm yollarda aylar geçti Görmedim özledim hasretim Ah bugün de dün oldu bile Bitmeyen bir umut var yine Söz: Burcu Güneş Müzik: Ara Dinkçiyan Düzenleme: Melik Yirmibir | |
|
![]() |
| Etiketler |
| burcu, doğacak, güneş | burcu gunes gunes dogacak, |
Burcu Güneş - Güneş Doğacak Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Burcu Güneş (Burcu Güneş Kimdir? - Burcu Güneş Hakkında) | Kral_Aslan | Müzik tr | 3 | 13-10-2008 21:03 |
| Burcu Güneş - Seven | soulpower | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-06-2008 11:20 |
| Burcu Güneş - Alaylı | soulpower | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-06-2008 10:46 |
| Burcu Güneş - Sen De Vur | soulpower | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 21-06-2008 10:35 |
| Cem Güneş (Cem Güneş Kimdir? - Cem Güneş Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 0 | 28-11-2006 18:03 |