| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zardanadam - Beni AffetZardanadam - Beni Affet Bazen yerli yerine oturuverir bütün bozuk taşlar Hayat bir hata yapar ve bir şarkı yakalar yarm bir sigarayı Şarabına gülümsersin ve bunu haketmek için ne yaptım dersin Bazen böyel olur, bazen de o günkü gibi... O gün sana bütün söylediklerim Aslında söylemek istemediklerimden ibaret! Sevgilim beni affet, Lütfen beni affet... Kim mükemmel? Kim hep doğru? Kim davranabilir ki hep peygamber gibi? O gün sana bütün söylediklerim Aslında söylemek istemediklerimden ibaret! Ben gözlerim kapalı uçurumun kenarında yürürken Sen çıktın karşıma, oturduk ve baktık aşağılara Ne kadar yükseklerde ve hala çok derinlerde Olduğumuzu hatırladık, sarıldık uzun uzun... O gün sana bütün söylediklerim Aslında söylemek istemediklerimden ibaret! Sevgilim beni affet, Lütfen beni affet... Kim mükemmel? Kim hep doğru? Kim davranabilir ki hep peygamber gibi? O gün sana bütün söylediklerim Aslında söylemek istemediklerimden ibaret! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| affet, zardanadam |
Zardanadam - Beni Affet Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Affet Beni, Kimi Dersen BARIŞ'ı | BARIŞ | Karışık Flash'lar/Video'lar | 2 | 16-10-2008 18:47 |
| Medusa - Affet Beni | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 20:35 |
| Kader - Affet Beni | KENCISii | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 01-03-2008 01:26 |
| Barış Manço - Affet Beni | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 02:21 |
| Medusa feat. Rapozof - Affet Beni (Track) | MeLtisH | Haberler - Tanıtım | 1 | 30-06-2007 20:57 |