| | #1 (mesaj-linki) | |
| Zardanadam - MucizeZardanadam - Mucize Bugün de yine arayip tarayip iyice, Güzel bir neden bulmam lazim, Yataktan kalkip da hayata karisayim diye, Kendimi kandiracak salam yalanlar lazim. Sözcükler tükenir bazen, tükensinler yoruldum. Müzik bize yeter zaten susma alti telli dostum. Bekle bekle olmuyor, düşünüp durmak yetmiyor, Bu kafayla buraya kadar, bir mucize gerekiyor. Sen olur musun o mucize, Bana biraz yaşama sevinci verir misin? Utangaç biriyim bakamam gözlerine, Sen beni kesfedebilir misin? Yeni bir sözlesme yapmali hayatla, Yine de teklifin karsidan gelmesi lazim. Alisiyor herseye insan zamanla, içimdeki süpheciyi yasatmam lazim. Tercihler çok zor bazen, ben yine kayboldum. Ask pek uramaz zaten, ugradiginda ben yoktum. Bekle bekle olmuyor, düşünüp durmak yetmiyor, Bu kafayla buraya kadar, bir mucize gerekiyor. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| mucize, zardanadam |
Zardanadam - Mucize Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mucize - Mucize Nedir - Mucize Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 13-11-2008 22:10 |
| İlhan Şeşen - Mucize Yok | nünü | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 16-06-2008 13:04 |
| Demet Akalın - Mucize | The Unique | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 16:50 |
| Emel Müftüoğlu - Mucize | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 16:49 |
| Zardanadam (Zardanadam Kimdir? - Zardanadam Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 2 | 16-08-2007 21:26 |