| | #1 (mesaj-linki) | |
| Doğuş - Ne Çıkar Doğuş - Ne Çıkar - Şarkı Sözleri Madem ayrı düştük Birbirimizden Kıyasıya tekerrür Eder mi bizden Kimler gelip kimler geçti Kalbimizden Yalana dolana gönlümüzde yer yok Kimler gelip kimler geçti Kalbimizden Yalana dolana sevgimizde Yer yok Şu an yanımda olsan Ne çıkar ne çıkar ne çıkar Ne çıkar Tekrar beraber olsak Ne çıkar ne çıkar ne çıkar Tanrı beni de yanına alsa Ne çıkar ne çıkar ne çıkar Ne çıkar Tekrar beraber olsak Ne çıkar ne çıkar ne çıkar Senden ayrı düştüm Düşmez olaydım Tutan yok ki elimden Görmez olaydım Viran olmuş gönlüm Bilmez olaydım Yalana dolana Kalbimizde yer yok Viran olmuş gönlüm Her bir yanı Senden ayrılalı Yaşamaz oldum Söz Müzik : DOĞUŞ | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çıkar, doğuş |
Doğuş - Ne Çıkar Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Tavuk mu yumurtadan çıkar? Yumurta mı tavuktan çıkar? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 8 | 02-10-2009 15:53 |
| Kumaş boyası lekesi nasıl çıkar? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 29-09-2009 13:34 |
| Pas lekesi nasıl çıkar? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 4 | 31-08-2009 17:04 |
| Flört - Gözümü Çıkar Sevgilim | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 22:21 |
| Gül Önen - Bu Yol Aşka Çıkar | Fırtına | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 14:36 |