| | #1 (mesaj-linki) | |
| Doğuş - Bozuk Doğuş - Bozuk - Şarkı Sözleri Geceler hiç çekilmiyor Sen nerdesin söyle Mutsuzluk hep sarıyor Ben nerdeyim bilmiyorum Şimdi kiminlesin Allah iyilik versin Çektiğimi sende çek Çekemez duygusuzsun İstersen al canımı da kurtulayım Zaten kalbim olmadan ne kadar yaşarım Sanmıştım benimsin seni yanılmışım Bilmiyordum kalpsiz ve bozuk olduğunu Şiir: Bak yine harbe soktun beni Kendimle savaşıyorum Aşk ile bağlzlık yeminleri Verdiğin sözler ölürümde bırakmam deyişin Hepsi yalan mıydı sonunda kötülük kazandı Zafer çığlıkları atıyorlar Sevgi sığınağımızda çöktü be kalpsiz Seni kaderinle yalanlarınla Allah’sızlığınla Başbaşa bırakıyorum. Söz Müzik : DOĞUŞ | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bozuk, doğuş |
Doğuş - Bozuk Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bozuk Rar Dosyalarını Onarmak | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 1 Hafta Önce 21:29 |
| Bozuk Resimleri Açmak | eXeLLanC | PC/Internet Teknik Destek | 5 | 23-06-2009 11:44 |
| Aske - Bozuk Devre E.P (Albüm) | erayuzun1992 | Underground Albümler | 0 | 11-05-2008 00:05 |
| Mayası Bozuk - Mayası Bozuk Nedir - Mayası Bozuk Hakkında | nünü | X-Sözlük | 0 | 16-02-2008 00:55 |
| Bozuk Para Sanatı | MaKaLeLe | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 14-03-2007 22:53 |