| | #1 (mesaj-linki) | |
| Ajda Pekkan - Sana Neler Edeceğim Ajda Pekkan - Sana Neler Edeceğim - Türkçe Şarkı Sözleri Çoktandır anladım senin gözün dışarda Eskisi gibi bağlı değilsin bana Gelmem bu oyuna Bırakmam yanına Ne işler açarım başına Seveceğim Gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla hakkından geleceğim senin Ne hayrın dokunur ne de birşey umulur Başkası sende bilmem ki ne bulur Elinden uçanla bir kaçan kurtulur Bu gün seversin yarın unutur Seveceğim Gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla hakkından geleceğim senin Kolla kendini sıra bana geldi Kadının ferdi erkekleri yendi Bak zaman değişti Sabırlar tükendi Yalvarmak çok eskidendi Seveceğim Gezeceğim Görürsün sana neler edeceğim Bir yerine bin cezayla hakkından geleceğim senin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| ajda, edeceğim, neler, pekkan |
| ajda pekkan sana ne sozleri, |
Ajda Pekkan - Sana Neler Edeceğim Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) | kemal_18_ | Müzik tr | 22 | 23-08-2009 14:11 |
| Ajda Pekkan - Can Gidiyor | DrEaMy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-11-2008 11:15 |
| Ajda Pekkan - Yan | DrEaMy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-11-2008 11:10 |
| Ajda Pekkan - Sana Ne Kime Ne | Blue Blood | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-08-2008 00:37 |
| Ajda Pekkan - Vitrin | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-07-2008 16:29 |